Over mij

RONALD ROZEMA

Landschapsfotograaf

Geboren in Leeuwarden (1979) en nu wonend in het Friese dorpje Koarnjum. In het dagelijkse leven werkzaam als spare parts coördinator bij een grote multinational in de machinebouw. Ik en mijn vrouw houden er van om er op uit te gaan in de natuur in binnen- en buitenland. Mijn interesse qua fotografie ligt bij landschappen en natuur.

Ik houd van ruimte en leegte in mijn foto’s, iets bijzonders fotograferen van het gewone. Het wad is mijn achtertuin en daar ben ik dan ook regelmatig te vinden. De rust en de ruimte is hier gemakkelijk te vinden. Het mooiste van fotograferen vind ik, het moment, dat de tijd even stil staat –  Op die ene plek staan met de omstandigheden die er dan zijn.

Sinds 2022 ben ik vrijwilliger bij wadexpedities.nl en ben daar “wadlander” om gasten te vertellen over het wad tijdens deze expedities. Daarnaast geef ik een aantal fotografie workshops op het wad in samenwerking met deze organisatie. Fotografie workshops geef ik ook via Dutch Photo Academy: Deze workshops zijn voor beginners en de gevorderde fotograaf die een stapje verder willen.

error: Content is protected