Begin december had ik de eer om 20 foto’s van mij op te hangen bij Woonzorgcentrum Foswert in Ferwert. Onderstaand een stukje uit “De Stienser” waar de expositie werd genoemd ter promotie. De expositie is te zien tot eind februari.

Foto-expositie van fotograaf Ronald Rozema in Ferwert
Sinds begin december hangt er een prachtige foto-expositie van Ronald Rozema (Britsum) aan de muren van Woonzorgcentrum Foswert in Ferwert. Ronald Rozema is geboren in 1979 te Leeuwarden en nu woonachtig in Britsum, samen met zijn vriendin Marijke van der Meulen. De expositie te zien tot en met 28 februari 2019 en is gratis toegankelijk. Sinds 2010 loopt hij rond met een fotocamera en fotografeert eigenlijk van alles. Zijn voorkeur gaat echter uit naar landschappen, dieren en de combinatie met techniek. In de natuur, ‘s ochtends vroeg of in de avond – als het licht maar goed is. Fotograferen in de nacht is ook iets wat hij graag doet en wat ook te zien is op de expositie. De eenvoud in combinatie met het aanwezige licht vindt hij het mooist om vast te leggen. Alle foto’s van de expositie in Foswert zijn foto’s die veelal gemaakt zijn in Noordwest Friesland en laten kleur, licht en diversiteit zien, door de ogen van de fotograaf. Meer foto’s en informatie op www.ronaldrozema.nl of volg hem op instagram: @rrozema U bent van harte welkom bij Interzorg Groep, Foswerterstrjitte 71 te Ferwert (De Stienser)

Een aantal foto’s die op de expositie zijn te zien: