Ik mocht voor Jelle Bijlsma b.v. op pad om foto’s te maken voor hun communicatie en social media. 2 maart was het zo ver om de eerste foto’s te maken; Goed ingepakt tegen de kou richting het Noorderleech, nabij Hallum. Op het Noorderleech werkt Jelle Bijlsma b.v. aan het project  Vijfhuizen “fan swiet nei sâlt” in opdracht van Wetterskip Fryslan. Diverse machines waren druk bezig en het was schitterend weer om foto’s te maken. Vanaf de zeedijk tot ver in de kwelders, richting de waddenzee, gelopen en alle aanwezige mensen zo’n klein beetje gesproken en machines gefotografeerd. Enthousiaste mensen die van hun vak houden. Jelle Bijlsma b.v. bedankt voor de leuke ochtend en gastvrijheid!

www.jellebijlsma.nl

www.projectvijfhuizen.nl

Sinds 1961 is Jelle Bijlsma actief binnen de Grond-, Weg- en Waterbouwsector (GWW). Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een belangrijke regionale speler binnen deze sector. Jelle Bijlsma b.v. opereert vanuit twee lokaties in Friesland (Giekerk en Kootstertille) met ongeveer honderd medewerkers in geheel Noord-Nederland, waarbij zij op de navolgende deelmarkten actief zijn: Infra, Groenonderhoud, Grondverzet, Baggerwerk, Waterbouw, Recycling, Sloopwerken en Transport.

HOME